Om os

Familien på Rymarksgaarden består af Mathilde Madsen og Danni Kjeld som står for den daglige drift og vedligeholdelse af gården. Danni blev faglært landmand Januar 2012.

Mathilde er også opvokset på landet, og kommer også fra en familie der har haft med landbrug at gøre det meste af livet. 

Dannis familie har flere generationer i landbruget. Og de har som alle andre, mødt medgang og modgang. December 2016 overtog Danni Kjeld Jensen hans Farfars gård, Rymarksgaarden. Der blev tænkt mange tanker om hvad der skulle ske, skulle man prøve noget helt nyt, eller blive i de gamle sikre rammer?Danni valgte med stor opbakning fra familien at prøve noget nyt. Han ville have special afgrøder som spinat. Og 14 dage efter ville han også have kartofler og andre grøntsager.

Så et halvt år efter, i sommeren 2017 startede han Kjeld`s Kartofler op. Vi tillader os at kalde det en succes. Der gik nemlig ikke lang tid før mange af Kjeld`s Kartofler lå hjemme ved mange lokale forbrugere. Vi håber selvfølgelig der vil være ligeså stor opbakning og succes frem over.


I dag er Firmaet stiftet nyt navn til Kjeld`s Kartofler og Grønt da udvalget af varer er større, sommeren 2020 udvider vi vores forretning med levering via vores webshops med Mikrogrønt og urter.