Tilbage til webshop

Om os

Familien på Rymarksgaarden består af Mathilde Jensen og Danni Kjeld Jensen som står for den daglige drift og vedligeholdelse af gården.

Danni blev faglært landmand Januar 2012.

Mathilde er også opvokset på landet, og kommer også fra en familie der har haft med landbrug at gøre det meste af livet. 

Dannis familie har flere generationer i landbruget. Og de har som alle andre, mødt medgang og modgang. December 2016 overtog Danni Kjeld Jensen hans Farfars gård, Rymarksgaarden. Der blev tænkt mange tanker om hvad der skulle ske, skulle man prøve noget helt nyt, eller blive i de gamle sikre rammer?Danni valgte med stor opbakning fra familien at prøve noget nyt. Han ville have special afgrøder som spinat. Og 14 dage efter ville han også have kartofler og andre grøntsager.

Så et halvt år efter, i sommeren 2017 startede han Kjeld`s Kartofler op. Vi tillader os at kalde det en succes. Der gik nemlig ikke lang tid før mange af Kjeld`s Kartofler lå hjemme ved mange lokale forbrugere. Vi håber selvfølgelig der vil være ligeså stor opbakning og succes frem over.


2020 I dag er Firmaet stiftet nyt navn til Kjeld`s Kartofler og Grønt da udvalget af varer er større, sommeren 2020 udvider vi vores forretning med levering via vores webshops med Mikrogrønt og urter.


2021 fik Kjelds kartofler og Grønt importen af QuckPot bakker til Danmark, Marts 2021 tilbyder vi handel af Økologiske frø til mikrogrønt fra

Suba-Seeds i Italian, grøntsager og blomster fra det Tyske firma Bingenheimer som er verdenskendt på kvaliteten af deres frø med ikke mindre end 95% spiring på frøet. 

Fremadrettet vil vi så en masse urter til vores bier lags vores jord! 


2022 er det slut med håndvægte når der skal vejes kartofler af, da vi har købt et fuldautomatisk pakkeri til kartoflerne, som vil spare os næsten

4 timer hver dag når der skal pakkes, plus vi nu kan opjustere for andre produkter som løg og rosenkål. 

Vi kan i år tilbyde jordskokker af hvide og røde.2024 Vi har valgt at lukke ned for salg af grønt i vores vogn, vi vil fremafrettet kun sælge græskar til Halloween.