Tilbage til webshop

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.kjeldsgroent.dk
www.kjeldsgroent.dk ejes af Kjelds Kartofler og Grønt, CVR-nr. 34378959, adresse Roskildevej 402, 2630 Taastrup, tlf. 28197171, e-mailadresse info@kjeldsgroent.dk.

Aftalerne indgås på dansk.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Når ordren er modtaget, har du din vare enden for 1-2 hverdage.

Har du valgt selv at hente dine vare, kan dette hentes på vores adresse når ordenen er klar. 

Der sendes ikke fødevare med GLS

Grønt til udbening sker kun i 2630 og 2640 

Bestiller du Fragt erhverv og pakken ikke kan sættes af, op kræves et gebyr på pakken som skal sendes igen, dette skal kunden betale.   Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Vores fødevareproduktion undergår den strengeste kontrol, og er autoriseret af Fødevarestyrelsen. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved produktet bliver du som kunde kompenseret 100 procent og får pengene tilbage.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@kjeldsgroent.dk.